Laden... Even geduld...
Vragen ?
Bel 0416-671777 of vul het formulier in.

Nieuwsbrief


Team

Het specialisten team

Met onze bescheiden doch bijzonder klant- en servicegerichte organisatie bedenken en leveren wij u onderscheidende, effectieve, promotionele producten.

Medewerkers

Ons team telt 10 specialisten die enthousiast, gedreven en op betrokken wijze ieder hun steentje bijdragen aan het succes van WOT! Promotions. Iedereen is ervan doordrongen dat elke opdracht, groot of klein, tot ieders volle tevredenheid behandeld moet worden.

Effectieve Aanpak

Open communicatie, korte lijnen, een nuchtere aanpak en een prettige sfeer staan garant voor een vlot en soepel verlopend werkproces. Onze specialisten kijken niet alleen naar trends, maar hebben vooral oog voor toepasbaarheid, mogelijkheid tot branding, detail en kwaliteit. De mensen van WOT! Promotions zijn er op getraind om juist dát te herkennen. Zij helpen u graag, op een professionele manier, het juiste product te vinden voor uw promotionele actie.

Disciplines

Kortweg omvatten onze werkzaamheden de volgende displines: Accountmangement, sourcing en inkoop, creatie- en conceptontwikkeling, studio- en dtp- werkzaamheden, productie- en orderbegeleiging, kwaliteitscontrole en logistiek.